Roos (Administratief Medewerker)

Roos is een jongedame van 26 jaar die 2 jaar geleden haar mbo 4 bedrijfsadministrateur heeft afgerond en een jaar Bedrijfseconomie aan de Hva gevolgd. Door de verschillende stage en werk ervaringen op financieel gebied heeft Roos veel facetten van de financiële administratie onder de knieën. In haar stages is zij bezig geweest met het opstellen van jaarrekeningen, voorbereiden van maand en jaar afsluitingen, inboeken van bank-, kasboek en facturen, het opstellen van financiële rapportages en het beheren van de crediteuren en debiteuren administratie. Daarnaast heeft ze in haar financiële werkervaring aangifte van inkomsten-, loon- en omzetbelasting gedaan en boekingen in memoriaal verricht. Zij is begonnen met haar hbo opleiding bedrijfseconomie, echter hoopte zij meer accountancy tegen te komen in de studie en dat viel tegen. Vandaar dat zij nu op zoek is naar een fulltime baan en ze in de avonduren een thuisstudie accountancy wil afronden. Roos is per direct beschikbaar als Financieel Administratief Medewerker op fulltime basis.

Roos is een doorzetter die zich niet gek laat maken en voor haarzelf een duidelijk doel heeft. Zij heeft zichzelf via verschillende mbo opleidingen naar het behalen van mbo 4 bedrijfsadministratie opgewerkt en uiteindelijk Hogeschool. Zij heeft voor zichzelf een duidelijk doel om hbo accountancy te gaan behalen naast haar toekomstige fulltime baan en door haar ambitie en doorzettingsvermogen is zij hier ook toe in staat. Zij heeft in meerdere rollen in meerdere organisaties gewerkt maar weet het altijd naar haar hand te zetten zodat ze optimaal presteert. De mensen om haar heen beschrijven haar als een rustige dame die haar doel altijd weet te bereiken doordat ze zich niet gek laat maken.

Roos is per direct beschikbaar voor 40 uur per week met een salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verwerken inkoop- en voorraadbeheer;
  • Team inwerken, aansturen, begeleiden en instrueren;
  • Beheer en onderhoud van inventaris en inrichting;
  • Bewaken en beheren van financiële administratie en budget. 

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in taal en geschrift. Duits redelijk in taal en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office, Excel, King, Oracle, Exact