Salma (Administratief Medewerker)

Salma is een administratieve professional met twee jaar relevante stage- en werkervaring als Administratief Medewerker. In haar laatste functie was zij verantwoordelijk voor het crediteuren- en het debiteurenbeheer, het kasboek bijwerken en de inkoopfacturen opstellen en inboeken. Daarnaast heeft ze zich bezig gehouden met het opstellen en uitdraaien van de journaalposten. Ze heeft veel gewerkt met Exact Online en was het aanspreekpunt betreft facturen die nog betaald of verstuurd moesten worden. In haar laatste stage heeft zij de aangifte van de omzetbelasting gedaan, door samen met de klant te gaan zitten en deze in te vullen. Nu is Salma op zoek naar een baan waar zij deze kennis niet alleen kan toepassen maar ook kan uitbreiden als Administratief Medewerker.

Salma is een communicatief vaardige, rustige en cijfermatig sterke dame. Door in haar bijbaantjes vooral functies te kiezen waarbij ze met klanten moest communiceren, heeft ze zichzelf uitgedaagd om communicatief sterker te worden en mensen goed te woord te kunnen staan. In het kennismakingsgesprek straalde Salma veel rust uit, waardoor het prettig is om met haar te communiceren en zij klanten goed te woord kan staan als zij bellen over bijvoorbeeld een onbetaalde factuur. Haar ambitie schuift ze niet onder stoelen of banken, daarom wil ze graag de kans krijgen om meer te leren en door te groeien binnen een professionele, administratieve omgeving.

Salma is per direct beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 1.900,- bruto op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

Hier was zij werkzaam direct onder de directeur en deed in overleg met haar directeur haar taken, die bestonden uit de volgende werkzaamheden:

  • Crediteuren- en debiteurenbeheer;
  • Kasboek bijwerken;
  • Inkoopfacturen opstellen en inboeken;
  • Journaalposten opstellen en uitdraaien;
  • Klantcontact over de niet betaalde facturen onderhouden. 

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Exel, Exact Online