Denise (Business Controller)

Denise is een vlotte dame die ontzettend gemotiveerd is om zichzelf steeds verder te ontwikkelen en meer te leren en daarmee ook de organisatie door te laten groeien. Doormiddel van meerder opleidingen, waaronder de opleiding post-hbo Controller die ze afgelopen jaar heeft afgerond, heeft ze grote stappen gezet in haar carrière. Zo heeft ze bij haar laatste werkgever het volledige hoofd- en onderaannemerschap systeem opgezet. Hieronder viel ook de contractadministratie, het contact met de verschillende ondernemers en het contact met de GGZ. Tijdens deze opdracht heeft ze ook intern verschillende processen verbeterd, zoals het verwerken van facturen en archiveren van inkomende correspondentie. Na deze werkgever heeft ze zich gefocust op haar opleiding. Deze heeft ze nu afgerond en ze is klaar om deze in de praktijk toe te passen. Ze staat daarom open voor een Assistent Controller functie waarin ze genoeg doorgroei mogelijkheden krijgt.


Denise heeft een interne motivatie om alles beter achter te laten dan toen ze binnen kwam. Dit zorgt ervoor dat ze altijd bezig is met het verbeteren van processen maaruit zich ook in het feit dat ze altijd klaar staat om haar collega’s te helpen. Haar leergierigheid en motivatie zijn goed terug te zien in haar brede werkervaring. Doormiddel van deze ervaringen weet ze nu heel goed welke kant ze op met haar carrière en is ze er nu klaar voor om zich verder te ontwikkelen binnen een snelle organisatie.


Denise is per direct beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salaris indicatie van € 2.900,- bruto per week op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Jaarwerk voorbereiden voor de accountant controle;
  • Contractbeheer: Implementeren en beheren van de contractadministratie in samenwerking van diverse opdrachtgevers;
  • Zorgadministratie, zorgdeclaraties, zorgapplicatie;
  • Informatiemanagement: Analyseren en in kaart brengen van diverse management informatie vanuit diverse systemen voor het management, opdrachtgevers en collega’s;
  • Procesmanagement; Analyseren en het Lean maken van de bestaande processen in samenwerking met collega’s.

Functie

Business Controller

Leeftijd

42

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Computervaardigheden

Exact, SAP, Microsoft Office