Sanne (Interieur verzorgster)

Sanne is een startend financieel administratief medewerker die recent haar mbo niveau 4 Bedrijfsadministrateur/Assistent-Accountant diploma heeft behaald. Tijdens haar opleiding heeft ze in totaal negen maanden ervaring op kunnen doen bij twee verschillende stagebedrijven. Haar werkzaamheden bestonden uit het controleren van in-verkoopfacturen, bijhouden van kas en bankzaken en licht administratieve werkzaamheden. Bij haar laatste stageplek heeft ze haar werkzaamheden kunnen verdiepen door onder andere het controleren en inboeken van MKB klanten in Exact Online en voorbereidingen treffen voor de aangifte omzetbelasting en jaarrekening. Na haar vele bijbanen is ze nu op zoek naar een omgeving waarin ze zich kan ontwikkelen tot volwaardig financieel administrateur.

Sanne is een sociale jonge dame. Ze heeft een groot doorzettingsvermogen wat zichtbaar word door haar vele bijbanen vanaf haar dertiende levensjaar. Ze is ontzettend leergierig en is op zoek naar een bedrijfsomgeving die haar de mogelijkheid geeft zich te ontwikkelen. Ze heeft de typische kwaliteiten voor een financieel administrateur. Ze is accuraat, integer en verwacht een hoge mate van kwaliteit van zichzelf.  

Sanne heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 1.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Algehele administratie controleren en inboeken van MKB klanten in Exact Online;
  • Voorbereidingen treffen voor de aangifte omzetbelasting;
  • Voorbereidende werkzaamheden voor de jaarrekening;

Functie

Interieur verzorgster

Leeftijd

21

Woonplaats

Beverwijk

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Excel, Exact Online