Peter (Salarisadministrateur)

Peter heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in de nationale en internationale salarisadministratie. Na zijn opleiding is hij begonnen als Assistent Accountant, waar hij de basis heeft gelegd in bedrijfsadministratie. Daarna is Peter bij een hightech multinational gestart, waarin hij zijn taken altijd heeft mogen verbreden en verdiepen. In zijn huidige functie is Peter specialist in het uitvoeren, coördineren en optimaliseren van een volledige internationale Payroll. Daarnaast ondersteunt hij als Senior Account in de juiste aansluiting van deze administratie op de algehele financiële balans. Momenteel staat Peter open voor een nieuwe uitdaging, waarin hij zijn kennis en kunde in een nieuwe omgeving toe kan passen.

Peter is een sportief en ondernemend persoon. Zo is hij momenteel actief in zijn internationale webshop in technisch gereedschap. Deze ondernemersgeest zorgt ervoor dat Peter zich zelfstandig opstelt en doorzet tot zaken ook echt afgerond zijn. Verder is hij leergierig om altijd op de hoogte zijn van vakgerelateerde ontwikkelingen. In teamverband bouwt hij graag al snel een sociale band op en haalt hij energie uit het overdragen van kennis aan en het aansturen van mensen. Peter is sterk in zijn kennis en ervaring met internationale wet- en regelgeving, die in combinatie met zijn accounting achtergrond, hem tot een ware Payroll professional maken.

Peter is beschikbaar voor een functie van 32 tot 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie bedraagt € 4.000,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

Werkzaamheden

  • Volledig verzorgen van de internationale Payroll in het salarissysteem, incl. expats;
  • Verantwoordelijk voor de juistheid en tijdigheid van de salarisverwerking en uitbetaling;
  • Optimaliseren van Payroll en accounting processen in informatiestroom samen met moederbedrijf uit Amerika;
  • Adviseren over wijzigingen in wet- en regelgeving (nationaal en internationaal);
  • Ondersteunen bij de implementatie van nieuwe regelingen;
  • Maandelijks balans controleren en corrigeren m.b.t. payrollgegevens, zoals pensioenen, WIA, NS kaarten, verlof saldo etc.;
  • Controleren en goedkeuren van de inkoopcontracten van externe werknemers, zoals consultants;
  • Als Sr. Accountant het uitzoeken van accountingsvraagstukken en aansluitingen vanuit Payroll.

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

41

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels zeer goed in woord in geschrift.

Computervaardigheden

Unit 4 Multivers, Blackline, ADP, Peoplesoft, MS Office: Excel (gevorderd)