Gina (Salarisadministrateur)

Gina heeft ruime ervaring op het gebied van salarisadministratie. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring bij haar eerste werkgever, waar ze met veel plezier de functie van Financieel Administratief Medewerker heeft vervuld. In deze rol vervulde ze een brede administratieve functie met als hoofdtaak het verzorgen van de personeels- en salarisadministratie. Daarnaast verzorgde ze de facturatie. Door haar ruime ervaring is Gina bekend met verschillende systemen als Winsalar, Nocore, en UB Plus. Ook heeft ze veel ervaring met verschillende cao’s. Wegens veranderingen binnen de organisatie heeft ze besloten de overstap te maken naar een nieuwe functie als Medewerker Salarisadministratie en Debiteurenbeheer. Omdat hier het debiteurenbeheer centraal ligt wat Gina als minder ervaart in de functie, en het een tijdelijk contract betreft is Gina op zoek naar een nieuwe uitdaging in de financiële administratie.
 

Gina is een betrouwbare en zorgzame collega die graag belangstelling toont en advies geeft. Zo stelt ze zich ook dienstbaar op en is ze altijd klaar om te helpen of wat extra hooi op haar vork te nemen. In haar werk is ze zorgvuldig en geordend, waarbij ze haar ingevoerde administratie altijd van een juiste controle zal voorzien. Daarnaast is Gina flexibel in zowel haar werktijden, als in het aanleren van nieuwe taken of programma’s. Bovendien houdt ze van veranderingen, waardoor ze met haar stressbestendigheid rustig blijft in een hectische omgeving.
 

Gina is per direct beschikbaar voor een functie van 32 tot 36 uur per week, hierbij kan ze 4 dagen per week werken. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verzorgen van de personeels- en salarisadministratie; 
  • Bijhouden van de debiteurenadministratie;
  • Telefonisch benaderen van debiteuren;
  • Verzorgen van diverse financiële overzichten;
  • Verzorgen van de facturatie. 

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

48

Woonplaats

Regio Helmond

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Winsalar, Nocore Flex en Boekhouding, UB Plus en MS Office (Word, Excel gemiddeld)