Ivar (Administratief Medewerker)

Ivar is een 20-jarige jongeman die zijn mbo-4 Bedrijfsadministrateur opleiding heeft afgerond. De hbo studie Logistic Engeneering die hij daarna is gaan doen bleek niet hetgeen wat hij zocht en dat is de reden dat hij daarmee gestopt is en naar een financiële functie op zoek is om ervaring op te doen. In zijn stage heeft hij financieel administratieve ervaring opgedaan. Hij was verantwoordelijk voor het maken van de verkoopfacturen en het versturen daarvan. Daarnaast het controleren van werkbonnen, nacalculatie van de werkbonnen en de inkoopfacturen inboeken. Hij is zich bewust van het feit dat hij nog weinig ervaring heeft en is daarom op zoek naar de kickstart van zijn financiële carrière.

Ivar is een rustige, hardwerkende jongeman met een gezonde dosis humor. Door zijn rust denkt hij goed over de stappen na die nodig zijn om te zetten en levert hij zijn werk nagenoeg perfect af. Hij is iemand die gretig is om te leren en hard werken daarin niet schroomt. Wel weet hij het balans te houden tussen hardwerken en ontspanning door zijn humor die hij graag inzet als hij zich thuis voelt bij de organisatie. Hij is op dit moment klaar om zijn carrière een kickstart te geven en zich te verbinden aan een bedrijf om te kunnen leren en groeien.

Ivar is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salaris indicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

Dit betreft een half jaar stage vanuit het mbo.

  • Verkoopfacturen maken en versturen;
  • Werkbonnen controleren en de nacalculatie doen;
  • Inkoop facturen boeken. 
  • Urenadministartie bijhouden. 

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

20

Woonplaats

Medemblik

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands perfect in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Excel, Exact Online.