Richard (Salarisadministrateur)

Richard heeft een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van salarisadministratie bij diverse werkgevers. Hierin heeft hij zowel intern bij organisaties deze administratie verzorgd, alsook extern voor klanten bij een salarisverwerkingsbureau. Hierdoor is Richard bekend met diverse cao’s en wet- en regelgevingen. Bovendien is hij eerder semi-applicatiebeheerder geweest, waar hij verantwoordelijk was voor de praktische inrichting van het personeelsinformatiesysteem en salarispakket. Omdat Richard bij zijn huidige werkgever een te grote focus ervaarde op de urenregistratie dan het coördineren van de salarisadministratie, is hij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Richard is collegiale kracht, zowel in zijn behulpzaamheid naar anderen toe, als het maken van sfeer op de werkvloer. Binnen nieuwe projecten verdiept Richard zich nauwkeurig, om collega’s in de nieuwe plannen mee te kunnen trekken. Verder is hij zelfstandig en een doorbijter, waardoor hij zaken liever niet voor zich uit schuift, maar eerder actie onderneemt richting de oplossing. Een vergadercultuur past dan ook niet bij Richard, maar juist een informele sfeer met directe communicatielijnen.

Richard is per 18 maart beschikbaar voor een functie van 32 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 4.500,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het samenstellen, verzamelen en controleren van de aangeleverde vaste en variabele salarismutaties;
  • Controleren van de output en corrigeren indien nodig;
  • Aanmaken van de betalingsopdrachten en deze klaarzetten voor betaling van de netto salarissen;
  • Fungeren als vraagbaak betreffende salarisafrekeningen aangaande inhoudingen, sociale wetgeving, loonbelasting en pensioenverzekering.

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

55

Woonplaats

Vught

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Cobra, 4PS, Mercash, IBS Consist, MS Office: Excel (bovengemiddeld)