Michel (Financieel Medewerker)

Michel is een medior Financieel Medewerker die na zijn mbo4-opleiding Assistent-Accountant is blijven werken bij zijn stage plek. Zijn werkzaamheden bestonden uit tijdig, volledig en juist onderhouden van de effectenadministratie. Daarnaast was hij zelfstandig verantwoordelijk voor het signaleren en structureel oplossen van het problemen in het dagelijkse operationele proces. Dit heeft hij 5 jaar lang met veel plezier gedaan. In zijn functie als Credit controller was Michel verantwoordelijk voor het dagelijks controleren en boeken van banktransacties. Ook heeft hij ervaring met het factureringsproces, ten behoeve hiervan hield hij contact met klanten en zorgde hij ervoor dat er tijdig werd betaald.  Michel is daarnaast kundig met verschillende belastingaangiftes denk hierbij aan VPB, IB en OB, hetgeen dat zijn toegevoegde waarde vergroot.  Tevens heeft hij ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen en het adviseren van zijn klanten.

Michel is leergierig en zijn interesses liggen dan ook in het ondersteunen, analyseren, aanpassen en puzzel kloppend maken van de rekeningen.  Dit doet hij door structureel  oplossingen te bedenken. Michel is praktisch ingesteld en daarnaast ook ordelijk, secuur en kwaliteit- en resultaatgericht op het aanpakken van uitdagingen. Tot slot is Michel een echte teamplayer die ook zelfstandig de uitdagingen kan uitvoeren.

Mark is in overleg per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- op basis van 40 uur

Werkzaamheden

? Opvragen en verwerken van verschillende administraties.

? Opstellen van kwartaalaangiften.

? Assisteren bij samenstellen van jaarrekeningen.

? Signaleren van adviesmogelijkheden en deze geven.

? Bewaking volledigheid en juistheid van klantendossiers.

? Onderhouden van contact met klanten.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

29

Woonplaats

Oosthuizen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

Excel, Accountview, Basecone, Exact, Yuki, SERA, King, Rumba, Afas