Nadia (Administratief Medewerker)

Nadia is een 33-jarige dame met tien jaar ervaring als Financieel Administratief Medewerker. Door de verschillende opdrachtgevers heeft zij een brede kennis opgedaan. Bij haar huidige werkgever is zij verantwoordelijk voor de controle en inboeken van de facturen, facturen klaarzetten voor de betalingen, tarieven aanpassen en aanmaningen nakijken. Bij eerdere werkgevers is zij verantwoordelijk geweest voor het aanmaken van een betaal batch en het daarvan inlezen in de bank, declaraties crediteren, memoriaalboekingen doen, het verwerken van bankafschriften en debiteurenbeheer. Toen een van haar werkgevers van het ene boekhoud programma naar SAP overstapte heeft zij geholpen bij het overzetten van de gegevens en het inwerken van uitzendkrachten voor het programma. Nu is Nadia op zoek naar een uitdagende functie waarbij zowel het crediteuren als debiteuren beheer de kern van haar functie worden.

Nadia is een hardwerkende, leergierige dame die doelgericht te werk gaat. Haar leergierigheid is terug te zien in de verschillende taken die zij heeft op gepakt binnen haar functies. Zij heeft dat aangepakt om haarzelf breder te ontwikkelen binnen de financiële branche. Stilzitten is niets voor haar en dat is de reden dat ze graag uitdagende functies aanneemt om haarzelf ook te prikkelen. Voor haar is een doel heel helder: De werkzaamheden moeten zo goed mogelijk gedaan worden en elk cijfertje moet kloppen.

Nadia heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 uur per week beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Facturen klaarzetten voor betaling;
  • Openstaande posten controleren en verwerken;
  • Facturen controleren;
  • Tarieven aanpassen;
  • Archiveren.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels redelijk in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office, Excel, Exact, SAP