Nico (Financieel Medewerker)

Nico is een 30-jarige jongeman die naast zijn Bachelor Economie en Bedrijfskunde ook zijn Master of Science in de Finance heeft behaald. Door zijn vele reizen heeft hij in verschillende landen ervaring opgebouwd in kortstondige werkperiodes. Zo heeft hij onder andere gewerkt als Credit Controller, Klantenservicemedewerker, Auditor en Retentiemedewerker. Daarnaast is hij als Administratief Medewerker verantwoordelijk geweest voor het inboeken van facturen en uren, het versturen van verklaringen en het bijhouden van bijvoorbeeld de mailbox. Nu is Nico klaar voor vastigheid en een nieuwe uitdaging in de financiële wereld als Financieel Administratief Medewerker.

Nico is een rustige, communicatief sterke en avontuurlijke jongeman. Het avontuur vind hij naast het reizen ook in zijn carrière, hij is bereid alles te leren om zichzelf verder te ontwikkelen en binnen de financiële wereld zijn kennis te verbreden. Door zijn goede en directe communicatie is Nico een prettige gesprekspartner waarbij je weet waar je aan toe bent en wat je van hem kan verwachten. Door zijn rustige uitstraling weet hij in hectische situaties zijn rust te behouden en goed te blijven kijken naar oplossingen.

Nico is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verklaringen versturen.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Heerhugowaard

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SPSS, Eviews