Adam (Assistent Controller)

Adam is een 26 jarige jongeman met een afgeronde studie Bedrijfskunde en vier jaar werkervaring. Door zijn leergierigheid heeft hij een breed taken pakket bij zijn huidige werkgever. Hij is bij zijn huidige werkgever verantwoordelijk voor debiteuren- en crediteurenadministratie, kas en kluisbeheer, bankboek bijhouden en bewerken, aanleveren rapportages t.b.v. begroting en het beheren van de afdelingskassen. Bij zijn huidige werkgever heeft Adam ook het proces van de huren geanalyseerd omdat hij het gevoel had dat het niet klopt. Dat bleek ook aangezien de geldstromen omtrent het huren van woningen niet goed liep, dit heeft er voor gezorgd dat de organisatie in een jaar tijd een ton verlies op de balans moest noteren. Na de analyse en de uitleg aan de directie door Adam, heeft de directie besloten om een aparte verhuur-afdeling op te richten om in de komende jaren toezicht te houden over de geldstromen en hier gelijk verbeteringen in te voeren. Adam merkt dat zijn leergierigheid in zijn huidige functie niet gevoed word en is daarom om zich heen aan het kijken naar een (Assistent) Controller functie om in te kunnen groeien.

Adam is een leergierige, hardwerkende en directe jongeman. Hij pakt zonder moeite taken op die niet direct tot zijn takenpakket horen, maar waarvan hij wel weet dat hij van meerwaarde kan zijn. Daarnaast is het een jonge man die graag meedenkt met de organisatie en dit ook laat horen. Op het moment dat hij kansen ziet voor verbeteringen zal hij dit aankaarten en gelijk in oplossingen met je mee denken. Door zijn directe communicatie maakt hij snel duidelijk wat hij de oplossing vind en hij staat open voor feedback om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen.

Adam heeft een opzegtermijn van een maand en is 36 uur beschikbaar, hij heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Financieel beheerder van de 30 afdelingen van Leger des Heils Midden-Nederland;
  • Debiteuren- en crediteurenadministratie;
  • Aanleveren rapportages t.b.v. begroting;
  • Kas en kluisbeheer;
  • Bankboek bijhouden en bijwerken;
  • Beheren afdeling kassen. 

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

27

Woonplaats

Hilversum

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, AFAS, Digidata