Kenny (Financieel Medewerker)

Kenny is een 23-jarige jongeman die met de laatste loodjes van zijn hbo International Business & Management Studies bezig is. Tijdens zijn opleiding heeft hij een aantal vakken, projecten en stages gehad waarbij hij bezig is geweest met de financiële kanten van het bedrijfsleven. Zo heeft hij met medestudenten een Retail bedrijf opgezet waar hij de balansen opmaakte, analyses deed en uitwerkte, ook was hij bezig met de BTW en presenteerde hij het financiële plaatje aan de investeerders. Tijdens een ander project heeft Kenny het investeringsplan opgezet, hield hij overzicht over de vervoerskosten en de verschuldigde BTW daarnaast ontfermde hij zich over de kostenanalysen. Op school heeft hij leren werken met SAP en een cursus Elementair Boekhouden afgerond. Hij heeft zijn scriptie ingeleverd en is nu klaar voor de uitdaging om zijn opgedane kennis in de praktijk te brengen als Administratief Financieel Medewerker.

Kenny is een open en energieke Amsterdammer die weet wat hij wil maar ook wat hij kan. Door zijn directe maar rustig communicatie is het een prettige gesprekspartner waar je op de werkvloer mee kan sparren. Doordat hij in de verschillende projecten en stages meerdere functies bekleedde heeft Kenny snel leren schakelen en kan hij goed overzicht houden als het druk is. Hij is zeer gemotiveerd om meer te leren en door te groeien in een bedrijf waar hij zich op zijn plek voelt.

Hij is beschikbaar voor 40 uur en heeft op basis daarvan een salarisindicatie van € 2.200,-. Daarnaast heeft Kenny een opzegtermijn van één maand.

Werkzaamheden

Tijdens zijn afstudeerstage heeft Kenny onderzocht naar welk Europees land ze het beste kunnen doorgroeien. Aan de hand van zijn scriptie is FarmBrothers momenteel aan het werk om deze stap ook daadwerkelijk te maken.

  • Analyseren van de gegevens en daardoor de beste volgende locatie achterhalen;
  • De volledige kosten achterhalen en uitwerken;
  • Eventuele bedrijven benaderen voor een eventuele samenwerking aan de hand van zijn onderzoek.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en schrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Word, MS Excel