Ahmed (Financieel Medewerker)

Ahmed in een 27-jarige jongeman met een afgeronde Bachelor Economie en Bedrijfskunde. Deze opleiding ging hem aan het begin vrij goed af en daarom heeft hij besloten zijn Master of Science in Accountancy en Control op het zelfde moment te gaan volgen. Toen bleek dat het vanuit school niet mogelijk was, is hij gestopt met zijn Master en heeft Ahmed zijn tijd in zijn eigen boekhoudkantoor gestopt. Op deze manier heeft hij de theorie die hij op school leerde in de praktijk gebracht. Hier heeft hij de administratie van verschillende MKBers opgepakt samen met zijn zakenpartner. Zo hield hij zich bezig met het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen en van kas- en bankmutaties. Ook stelde hij de aangifte van de omzetbelasting op, ondersteunde hij bij het opstellen van de jaarrekening en controleerde hij de financiële administratie. Ahmed heeft nu besloten dat hij graag verder wil groeien en meer opgedane kennis wil toepassen in praktijk. Met die reden is hij klaar voor de volgende stap in zijn carrière en zoekt hij een baan als financieel medewerker waarin hij zich kan blijven ontwikkelen.

Ahmed is een gemotiveerde jongen die erg leergierig en ambitieus . Zo staat het voor hem op de planning om volgend jaar zijn Master of Science naast zijn werk en in de avonduren alsnog af te ronden. Door zijn school ervaring en zijn eigen bedrijf heeft hij veel discipline en zelfstandige werkervaring. Tijdens zijn werkzaamheden in zijn eigen bedrijf is Ahmed erachter gekomen dat hij graag in een team wilt werken, hij miste een sparringpartner. Daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich verder kan ontwikkelen zowel individueel als in een team met collega’s.

Ahmed is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salaris indicatie van € 2.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Aansturen van het personeel;
  • Roosters maken voor het personeel;
  • Invallen als de bedrijfsleider niet aanwezig was.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en schrift Engels voldoende in woord en schrift Turks voldoende in woord en schrift

Computervaardigheden

Exactonline, MS Word, MS Excel, MS Powerpoint