Said (Administratief Medewerker)

Said is een 20-jarige jongeman die zijn mbo 4 diploma bedrijfsadministrateur afgerond heeft. Daarna heeft hij ook ervaring opgedaan op het hbo in de financiële richting. Tijdens zijn stage op de mbo is hij verantwoordelijk geweest voor het inboeken van de inkoopfacturen, inboeken van de verkoopfacturen, de kassa bonnen verwerken en inboeken en ondersteunen bij de jaarrekeningen. Door zijn ervaringen op het hbo is Said er achter gekomen dat hij wil gaan werken om zijn opgedane kennis in de praktijk te brengen en op die manier zijn carrière een mooie start te geven als Administratief Medewerker.

Said is een rustige, open en gretige jongeman. Hij houd graag het overzicht en raakt dan ook niet in paniek op het moment dat het werk meer word dan gedacht. Door dat werk aan te pakken weet hij te groeien in de functie en door vragen te durven stellen weet hij elk obstakel te overwinnen. Zijn open manier van communiceren zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van zijn werkzaamheden en precies weet waar hij staat en waar hij hulp bij nodig heeft om zichzelf te ontwikkelen.

Said is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 1.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Inkoopfacturen inboeken;
  • Verkoopfacturen inboeken;
  • Kassabonnen verwerken en inboeken;
  • Ondersteunen bij het maken van jaarverslag.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

20

Woonplaats

Almere

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Adobe, Exact