Sonny (Administratief Medewerker)

Sonny is een 33-jarige jongeman met 15 jaar werkervaring, veelal als Administratief Medewerker. Doordat hij bij verschillende bedrijven heeft mogen werken heeft hij een brede ervaring opgebouwd. Zo is Sonny meerdere malen verantwoordelijk geweest voor de crediteuren en debiteuren administratie, het inboeken, inscannen en opmaken van facturen en betalingen inboeken. Daarnaast is hij vaak het aanspreek punt geweest voor de klanten, heeft hij een stuk voorraadbeheer opgepakt en is hij bij een van zijn laatste werkgevers ook bekend geworden met douane stukken. Bij een van zijn werkgevers heeft hij dossiers bijgehouden van 40 vestigingen wat betreft de huur, of deze betaald werd en zo niet dan is hij er achteraan gegaan om de dossiers op orde te houden. Nu is Sonny op zoek naar een nieuwe uitdaging met vastigheid als Administratief Medewerker.

Sonny is een hardwerkende, goedlachse en ambitieuze jongeman. Hij heeft er voor gekozen om tijdelijke opdrachten aan te nemen zodat hij niet stil kwam te zitten, maar ook om zijn kennis te verdiepen en te verbreden. Hij wil graag de volgende stap maken in de financiële wereld omdat hij voor zichzelf een ambitieuze stip op de horizon heeft die hij graag wil bereiken. Sonny heeft de fijne combinatie van een goede lach op zijn gezicht en een duidelijk manier van communiceren waardoor zijn boodschap zowel fijn als duidelijk overkomt.

Sonny heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Offertes maken;
  • Debiteuren/Crediteuren administratie;
  • Project beheer;
  • Elektra aanvragen.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Spaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SAP, Exact, Naviasion, Baan, PowerPlanner