Jan (Financieel Medewerker)

Na het behalen van zijn bachelor Bedrijfseconomie, is Jeroen zijn carrière begonnen bij een klein accountantskantoor. Daar werkte hij voornamelijk in de samenstelpraktijk en mocht hij een goede bijdrage leveren aan controle- en beoordelingsopdrachten. Zijn werkzaamheden bestonden uit het opstellen van jaarrekeningen van het midden- en kleinbedrijf en uit het uitvoeren van controles van zowel profit als non-profit klanten. Jeroen heeft nu bijna 9 jaar goede ervaring met financiële administraties die inmiddels geen geheimen meer voor hem kennen. Wat hem bijzonder maakt is de ervaring die hij heeft opgedaan met het verbeteren van de administratieve organisatie en interne beheersing. Om zijn werk effectiever te kunnen uitvoeren heeft hij bij zijn vorig werkgever proactief gezocht naar een verbeterslag in de verwerking van gegevens van verkoopfacturen. De verbeteringen die uiteindelijk door hem zijn geïmplementeerd, zorgen voor een tijdige en juiste verwerking van gegevens van die verkoopfacturen. Verder heeft zijn leidinggevende hem verzocht om de processen van onkostenvergoeding en declaraties te analyseren en te herschrijving waarmee hij die processen heeft verbeterd. Op het gebied van softwarepakketten heeft Jeroen ervaring met Oracle, Yardi, SAP, Accountview en hij bezit het certificaat “Excel voor Gevorderden”. Jeroen is beschikbaar als financieel administratief medewerker en groeit op termijn graag door naar assistent controller.
Jeroen is een sociaal persoon, praat gemakkelijk en interesseert zich bovengemiddeld in anderen van het team. Dit doet hij om zijn collega’s te helpen ontwikkelen en om voor een goede sfeer te zorgen waardoor hij goed functioneert binnen het team. Hij werkt ook graag zelfstandig zodat hij zich ook op persoonlijk gebied blijft ontwikkelen. Een andere kwaliteit van hem is dat hij durft na te denken en oplossingen aandraagt waardoor verbeteringen kunnen worden gerealiseerd. Verder is Jeroen zelfbewust, weet goed wat hij goed kan en minder goed kan en vraagt om feedback zodat hij en de organisatie blijven groeien.
Jeroen is in overleg per direct beschikbaar voor de juiste opdrachtgever en heeft een salarisindicatie van €2.850,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Assisteren met maandafsluiting en kwartaalrapportages;
  • Assisteren bij controleren opstellen van servicekostenafrekeningen;
  • Registreren, inboeken en coderen van facturen in Yardi Voyager;
  • Boeken van bankafschriften voor vijf entiteiten.
  • Verwerken van huurcontracten, contact onderhouden met huurders en Asset managers.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

Oracle, Yardi, SAP, Accountview, Excel