Evelyn (Financieel Medewerker)

Evelyn is een jonge vrouw van 20 jaar die net haar mbo4-opleiding bedrijfsadministrateur heeft afgerond. Tijdens haar opleiding heeft ze twee stages gelopen waar ze uiteenlopende taken heeft gekregen. Zo heeft ze op haar eerste stages adviezen gegeven over verzekeringen en deed ze daarnaast ligt administratief werk zoals het inscannen van facturen. Bij haar tweede stage bedrijf was ze meer bezig met het inscannen en coderen van facturen en ondersteunde ze de financieel medewerker met uiteenlopende adhok taken. Na haar stage heeft ze bij haar tweede stagebedrijf een baan aangeboden gekregen als administrateur. Dit is momenteel nog steeds haar huidige werkgever waar ze steeds meer verantwoordingen heeft gekregen. Op dit moment bestaat haar taken pakket ook uit het onderhouden van de crediteuren administratie, grootboek bijhouden en controleren, ondersteunen bij het maken van de jaarrekening en het klaar zetten van betaalbatches. Ook heeft ze de verantwoording  gekregen over het inwerken en begeleiden van de nieuwe stagiair. Nu is ze opzoek naar een nieuwe baan waar ze meer wordt uitgedaagd en doorgroei mogelijkheden heeft.

Evelyn is een zeer zelfstandige en gemotiveerde jonge dame met een eergierige aard. Op moment is ze bezig met haar PDL als uitbreiding van haar kennis, daarna zal zij zich verder oriënteren voor de volgende cursus en/of opleiding. Ze is altijd op zoek naar andere uitdagingen naast de vaste taken die ze heeft en zal daarom nooit stilzitten. Als ze zelf ergens niet uitkomt, wat ze altijd eerst probeert, zal ze altijd vragen. Bij nieuwe taken/onderwerpen pakt ze de kennis snel op en kan ze dit ook snel toepassen in de praktijk zoals met het ondersteunen van het opstellen van de jaarrekening. Dit was voor haar een nieuwe taak, maar heeft dit uitstekend uitgevoerd met behulp van een collega en de finance controller. Op dit moment zoekt ze een uitdagende baan waar ze zich verder kan ontwikkelen als financieel medewerker.

Evelyn heeft een opzegtermijn van een maand en is 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

 

Werkzaamheden

Na haar studie is Evelyn gevraagd om hier te komen werken. Sinds ze is begonnen heeft ze er meerdere taken en verantwoordelijkheden bijgekregen, dit omdat ze alles snel op pakte en liet zien dan ze meer wou en aankon.
  • Crediteuren boekhouding onderhouden;
  • Grootboek bijhouden en controleren;
  • Inkoop facturen inboeken en coderen;
  • Betaal batches klaarzetten;
  • Ondersteunen bij de jaarrekening;
  • Het bewaken van budgetten, bij eventuele onderduidelijkheden zelf de communicatie op zich nemen.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

20

Woonplaats

Middenmeer

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Pools, Engels, Nederlands

Computervaardigheden

Profit, MS Excel, MS Word, MS Powerpoint