Michelle (Assistent Controller)

Michelle is de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest in verschillende financiële functies. Ze heeft veel ervaring in variërende werkzaamheden op financieel gebied bij diverse organisaties. Hierbij kun je onder andere denken aan het consolideren van de financiële administratie van vier entiteiten en het voorbereiden en opstellen van concept jaarrekeningen. Door het brede takenpakket en haar inzicht heeft Michelle maandelijks ook diverse rapportages bij het management aangeleverd. In haar rol als assistent controller heeft Michelle verschillende voorstellen gedaan om werkzaamheden te automatiseren maar hier is geen vanuit de organisatie geen budget voor. Daarom heeft Michelle bewust besloten om samen met Extra Talent op zoek te gaan naar een brede functie met veel afwisseling en een divers takenpakket om routine en daarmee verveling te voorkomen.

Michelle is een erg betrokken en uitgesproken vrouw die niet graag stil zit. Dit kun je zien in hoe ze naast haar reguliere werkzaamheden altijd ruimte vindt om mee te denken en om verbetering aan te dragen. Michelle haalt energie uit het aanbrengen van structuur bij niet soepel lopende processen. Een voorbeeld hiervan is dat zij verschillende overnamen en dus veranderingen binnen een organisatie heeft ervaren en daarbij een grote rol heeft gespeelt bij het herorganiseren van de financiële afdeling. Door deze ervaring heeft ze ook goede kennis van verschillende systemen als SAP, Exact Online, en Twinfield.

Michelle is per direct beschikbaar op basis van 32 uur, en heeft een salaris indicatie van 3950,- euro per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verzorgen van de maandafsluiting;
  • Controleren van de tussenrekeningen; 
  • Het rapporteren aan het management;
  • het beheren van facturatie op basis van contracten.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

48

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

SAP, Exact Online, Twinfield, Excell