Kasper (Financieel Medewerker)

Kasper is gebrand om te starten! Hij heeft onlangs de Bachelor Finance & Control international behaald en heeft affiniteit met IT. Zijn afstudeeronderzoek is afgerond bij een van de grootste filmmaatschappijen van de wereld, het onderwerp had betrekking op de cash flow forecast. Het jaar daarvoor heeft Kasper een stage gevolgd bij een corporate in Londen UK. Zijn werkzaamheden daar richten zich voornamelijk op het onderzoeken van de interne processen en invoeren van interne controles. Tevens is Kasper een vergevorderde Excel gebruiker. Hij kan meerdere datasets toevoegen tot een geheel, hij kanwerken met formules zoals “vert.zoeken” en “ALS” en hij kan ook grafieken uitdraaien van bergen aan data. Kasper is breed opgeleid en heeft een voorkeur om te starten als business analist.

Als persoon is Kasper intrinsiek gemotiveerd. In zijn vrije tijd maakt hij dagelijks tijd vrij voor het beluisteren van podcasts en het volgen van onlinetrainingen. Daarmee toont hij aan dat hij bewust is van persoonlijke ontwikkeling. In deze tijden van snelle veranderingen en technologische ontwikkelingen, is dat een eigenschap dat goud waard is. Daarnaast heeft Kasper een open mind, hetgeen nagenoeg gelijk staat aan een hoge mate van intelligentie. Hij is tevens leergierig, staat open voor feedback en is loyaal. Dit zijn ingrediënten die erop wijzen dat wanneer je Kasper aanneemt je een kracht aan je bindt voor de lange termijn.

Kasper is voor de juiste opdrachtgever per direct beschikbaar, heeft een salarisindicatie van € 2.500 per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Vaststellen wat het huidig betaalgedrag van de klanten is.
  • In Excel analyses maken van het huidig betaalgedrag van klanten
  • Aandragen van aanbevelingen ter verbetering van de debiteurenpositie
  • Inplementeren van automated cashflow forecast

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

-

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-