Willem (Financieel Medewerker)

Willem is een 49-jarige man met bijna 30 jaar aan ervaring op de financiële afdeling in verschillende functies. Door zijn langere dienstverbanden heeft hij in die jaren niet veel verschillende werkgevers gehad. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor het inboeken van de inkoopfacturen, versturen van verkoopfacturen en het debiteurenbeheer. Hij boekt de banken en verzorgt de afgelopen jaren de betalingen aan de crediteuren. Bij zijn vorige werkgever heeft hij nieuwe debiteuren aangemaakt, aanvraag en onderhoud van limieten voor de debiteuren. Ook heeft hij zich bezig gehouden met BTW aangiftes, betalingen klaarzetten en het archiveren van betaalde facturen. Door een verhuizing van het bedrijf naar Limburg is Willem op zoek naar een nieuwe stap in zijn carrière waarbij hij zich bezig mag houden met de crediteuren- en het debiteurenbeheer.

Willem is een sportieve, enthousiaste en loyale man die houd van cijfers. Zijn enthousiasme voor het werk komt duidelijk naar voren in het feit dat Willem verder durft te kijken dan zijn eigen functie, in het belang van de organisatie. Als er iets niet goed loopt is hij bereid om het proces te onderzoeken en te verbeteren zonder dat zijn eigen werk er onder lijd. Hij is een man die zich graag vestigt bij een organisatie en een verschil wil maken in zijn werk. Door zijn loyaliteit is hij bereid veel te geven voor de organisatie. Op de fietst naar het werk is voor de sportieve Willem ook geen probleem.

Willem is per juli beschikbaar voor 40 per week met een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Inboeken van de inkoopfacturen;
  • Versturen van de inkoopfacturen;
  • Debiteurenbeheer;
  • Banken boeken;
  • Crediteurenbeheer.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

49

Woonplaats

Soest

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Excel, Naviasion, Dynamic, Prodin, Axapta.