Rayan (Financieel Medewerker)

Rayan heeft zijn mbo-4 opleiding administrateur afgerond en heeft vier jaar ervaring opgebouwd als Financieel Bedrijfsadministrateur. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor twee bv’s waar hij de administratie van doet. Onder het doen van de administratie valt onder andere de urenadministratie van de interim managers, de debiteurenadministratie, de crediteurenadministratie en het analyseren van de marge van directe kosten ten opzichte van de omzet. Ook de grootboekadministratie, btw-aangifte en het opmaken van diverse rapportages hoort bij zijn huidige takenpakket. Daarnaast controleert hij de tussenrekeningen en verhelpt eventuele afwijkingen. Rayan merkt dat hij bij zijn huidige werkgever niet de mogelijkheid krijgt om door te groeien naar zijn ideale volgende functie: Assistent Controller. Vandaar dat hij op zoek is naar een opdrachtgever die hem die kans wel graag wil geven in de toekomst.

Rayan is een rustige, ambitieuze en leergierige jongeman. Door zijn rust weet hij alles goed te plannen en zorgt hij ervoor dat al zijn werkzaamheden af komen voor de afgesproken deadline. Dit zie je ook terug in het feit dat het hem lukt om de administratie van twee bv’s tegelijk te doen. Hij heeft door zijn leergierigheid al een uitbreiding van zijn takenpakket gehad, echter merkt hij dat zijn ambitie hoger ligt dan dat. Wat dat betreft weet hij wat hij graag wil en laat zijn ambitie niet in de weg staan en gaat dus op zoek, zoals hij ook binnen een functie altijd op zoek gaat naar het beste.

Rayan heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

De onderstaande werkzaamheden heeft hij voor twee dochterbedrijven tegelijk uitgevoerd.
  • Urenadministratie;
  • Debiteurenadministratie;
  • Crediteurenadministratie;
  • Analyse marge directe kosten en omzet, Grootboekadministratie;
  • Btw-aangifte;
  • Rapportages opmaken en rapporteren aan de Controller.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Leerdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, MySolution