Nina (Financieel Medewerker)

Nina is afgestudeerd op het mbo 4 in de richting bedrijfsadministrateur. Tijdens deze studie heeft Nina in combinatie van theorie en praktijk door stages de kennis en ervaring opgedaan in het financieel administratief vak. Zo is Nina na het afronden van haar studie begonnen bij een grote organisatie dat opereert in contant geld tellen en verwerken. Door sterk repeterende werkzaamheden heeft Nina besloten een vervolgstap te willen maken. Om dit in de juiste richting te doen heeft Nina er ook voor gekozen om als toegevoegde waarde een mbo+ module in de richting moderne bedrijfsadministratie (MBA) te volgen. Hierbij heeft ze de vervolgstap gemaakt naar haar voormalige stageperiode en dus een bekende dat zich richt op modulaire bouw. Hier heeft Nina naast haar werkzaamheden die zij tijdens haar stageperiode heeft verzorgd in verloop van tijd haar takenpakket uitgebreid. Vanwege geen vast vooruitzicht heeft Nina ervoor gekozen om samen met Extra Talent op zoek te gaan naar een brede functie op financieel administratief gebied. 

Nina is een rustige jongedame die vaak eerst de kat uit de boom kijkt. Ze laat haarzelf het liefst blijken uit de werkzaamheden die zij nauwkeurig en accuraat verricht. Zo werkt Nina het liefst met een variërend takenpakket die zij gestructureerd af vinkt aan het einde van haar werkdag. Nina pikt snel dingen op, zo hoef je vaak maar één keer te vertellen wat de werkwijze is bij bepaalde werkzaamheden en kan Nina hier verder prima zelfstandig mee uit de voeten. Dit blijkt uit haar inmiddels uitstekende kennis van systemen als Exact Online, Account view, en Easy Sytems. 

Nina heeft een salaris indicatie van € 2.200,- euro op basis van een 40 uur werkweek en is beschikbaar vanaf 1 juli voor 40 uur in de week. 

Werkzaamheden

  • Het boeken van de kas en bank; 
  • Het opmaken, matchen, en verwerken van facturen;
  • Het beheren van debiteuren middels mail en telefonisch;
  • Het monitoren van facturen bij verhuur bouwcomplexen; 
  • Het behandelen van declaraties van intern personeel;
  • Het onderhouden van contacten en het beantwoorden van vragen middels mail en telefonisch met de leveranciers. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands , Engels

Computervaardigheden

Exact Online, Account vieuw, ISA, Ms Office