Jamie (Finance Manager)

Yamie is een ervaren financial die ervaring heeft opgedaan bij meerdere grote merken. Zijn (parttime) carrière is begonnen bij de Rabobank waar hij binnenkomende hypotheekaanvragen beoordeelde op volledigheid. Daarnaast controleerde hij de juistheid van de gegevens op de hypotheekaanvragen waarna hij, al dan niet, de aanvragen goedkeurde. Daarna heeft hij bij marktplaats als trainee gewerkt in de functie van crediteurenadministrateur. Bij marktplaats was hij verantwoordelijk voor een juist en tijdige afhandeling van facturen. Zijn carrière werd vervolgens voortgezet bij Jan accountancy waar hij in zowel de controle als samenstelpraktijk werkzaam is geweest. Zijn directe begeleider was een registeraccountant. Momenteel is Yamie werkzaam bij PayPal waar hij inmiddels is doorgegroeid naar financieel planner. Een greep van zijn werkzaamheden: analyseren van de verwachte (operationele) kosten, verschillenanalyse tussen begroot en werkelijk en data-analyse voor de afdelingen sales en marketing.

Yamie heeft een prettig persoonlijkheid en is instaat om je snel op je gemak te stellen. Door deze vaardigheid kan hij relatief eenvoudig een team aansturen en aanjagen. Dergelijke competenties zorgen ervoor dat teamleden door het vuur gaan voor hun leider waardoor de organisatiedoelstellingen sneller worden behaald. Daarnaast beheerst hij de volgende vier talen: Engels, Nederlands, Russisch en Perzisch. Met zijn taalvaardigheden onderscheidt Yamie zich van concurrenten in de markt die veelal analytisch denken vanuit de linkerhersenhelft. Daarnaast onderscheidt Yamie met zijn empathisch vermogen die hij gebruikt om ervoor te zorgen dat het team effectief functioneert. Met alle voorgaande vaardigheden en combinatie met de beheersing van meerdere talen, kan Yamie bijzonder goed functioneren in een internationale omgeving.

Yamie is, voor de juiste opdrachtgever, beschikbaar als financial en heeft een salarisindicatie van €5000 op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Forecast van de operationele uitgaven,
  • Verschillenanalyse tussen verwachte en werkelijke resulaten,
  • Ad-hoc analyses voor het marketing en salesteam,
  • Opstellen van managementrapportages
  • Bijsturen van het operationele en locale support team

Functie

Finance Manager

Leeftijd

32

Woonplaats

-

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-