Naomi (Administratief Medewerker)

Naomi is een vlotte vrouw met een hoop ervaring in het op zetten en verbeteren van de administratie. Bij haar huidige werkgever heeft ze de administratie van Nederland en België helemaal gereorganiseerd tot een logisch systeem en helpt ze ook met het bijhouden van de administratie van de kantoren in Londen en Texas. Hierbij communiceert ze met de externe accountants van de verschillende vestigingen. Momenteel is ze bezig met de laatste loodjes van het digitaliseren van de Belgische administratie. Hierbij maakt ze veel gebruik van PDF bestanden waar ze de notities bij kan zetten voor de accountant. Bij haar vorige werkgevers is ze ook veel bezig geweest met het optimaliseren van de processen en efficiënter inrichten van de administratie. Ook heeft ze daar drie collega's gestuurd in hun werkzaamheden. Nu is ze op zoek naar een plek waar ze kan blijven groeien en innoveren in de administratie.

Naomi is een zeer gemotiveerde dame die graag mensen helpt en sterk is in het analyseren en verbeteren van processen in haar vakgebied. Doordat ze weet waar ze het over heeft en passie heeft voor procesmatig werken is ze een fijne gesprekspartner. Als ze ergens aan begint gaat ze door tot het gelukt is waardoor ze ook geen standaard 9 tot 5 mentaliteit heeft. 

Naomi heeft een opzegtermijn van een maand en is 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

Hier is ze verantwoordelijk voor het optimaliseren van de financiële administratie, op de eerste plaats in Amsterdam en Antwerpen, daarnaast houdt ze zich ook bezig met de vestigingen in Londen en Texas.
  • Verwerken van de inkoopfacturen vanuit de mail in het digitale systeem, handmatig verwerken van de inkoopfacturen vanuit Londen en Texas;
  • Nauw contact onderhouden met de externe boekhouders, zowel in het Nederlands als Engels;
  • Optimaliseren van de systemen en processen.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

49

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en schrift

Computervaardigheden

Exact Online, SAP, Reeleezee, Oracle, Basecone, MS Office