Aaron (Financieel Medewerker)

Aaron is een 24 jarige jongeman die zijn mbo-4 ‘Financieel Bedrijfsadministratie’ op zak heeft en anderhalf jaar aan relevante ervaring opgebouwd. Na diverse bijbaantjes tijdens de studie is hij daarna op zoek gegaan naar een financiële baan. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenbeheer, de bankboekingen en het klaarzetten van de betalingen. Door de hulp van een collega is hij ook in staat om jaarrekeningen voor kleine administraties in orde te maken. Daarnaast is hij bezig met het inboeken en doorbelasten van facturen naar derde. Bij vorige werkgevers is hij bezig geweest met het archiveren, facturen inscannen en controleren op volledigheid, boeken van inter-company facturen, helpen met de omzetbelasting en de grootboekrekening controleren. Bij zijn laatste stage is hij ook betrokken als ondersteuning bij de maand- en jaar-afsluitingen. Nu is Aaron op zoek naar een werkgever waarbij hij nog meer van de financiële wereld kan ontdekken.

Aaron is een leergierige, rustige en ambitieuze jongeman. Hij heeft bewust voor zijn huidige werkgever gekozen omdat hij daar een breed takenpakket kreeg zodat hij veel kan leren. Zijn leergierigheid is zo sterk dat hij ook nu op zoek is naar een brede functie waarbij hij uitgedaagd wordt. Zijn ambitie uit zich door het kiezen voor een breed takenpakket waardoor hij veel leert en goed zijn weg in de financiële wereld kan bepalen. Zijn rust gebruikt hij als zijn kracht zodat hij overzicht houd en zijn werk nauwkeurig kan blijven doen. Zijn werkgever bevestigd dat dit er voor zorgt dat hij de deadlines haalt en zijn werk op de juiste manier oplevert.

Aaron is in overleg per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Debiteuren en crediteurenbeheer;
  • Bankboekingen;
  • Betalingen klaarzetten;
  • Jaarrekening aanmaken voor kleinere administraties;
  • Facturen inboeken en doorbelasten aan derde;
  • Correspondentie met eigenaren, notarissen en leveranciers. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Bunschoten-Spakenburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Exact Online, Exact Globe, Exact Synergy, Publisher, ISHS, Twinq.