Jurre (Administratief Medewerker)

Jurre is een 27 jarige jongeman die via de NCOI de studie Financiële Administratie heeft behaald nadat hij op mbo niveau het diploma Juridisch Medewerker heeft behaald. Bij zijn laatste werkgever is Jurre verantwoordelijk voor het verwerken van de inkoop- en verkoopfacturen, het verwerken van de bankafschriften en een overzicht creëren van de betalingen in Excel. Hier werkt hij veelal met Exact Online en Basecone waardoor hij daar ervaring in heeft opgebouwd. Bij eerdere werkgevers is Jurre verantwoordelijk geweest voor het bijhouden van de inkoop- en verkoopcijfers, het bijhouden van de urenadministratie en de personeelsplanning. Nu is Jurre erachter gekomen dat hij niet bezig wil zijn met meerdere administraties maar zich graag binnen een bedrijf waardevol wil maken op de interne finance afdeling.

Jurre is een rustige jongeman die stevig in zijn schoenen staat en een gezonde dosis humor met zich mee brengt. Zijn rust zorgt er voor dat hij het overzicht houd over zijn werkzaamheden waardoor alles op tijd afkomt zoals de deadline van hem vraagt. Door zijn hectische werkomgeving heeft hij geleerd om stevig in zijn schoenen te staan en weet hij kritiek niet alleen makkelijk te incasseren, maar ook om te zetten in een positief effect op zijn werkhouding. Zijn humor helpt dan ook om dingen te relativeren of iemand anders weer op te peppen om door te gaan.

Jurre is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Inkoop- en verkoopfacturen verwerken;
  • Bankafschriften zowel handmatig als elektronisch verwerken;
  • Overzicht van betalingen in Excel maken;
  • E-mailen en bellen van klanten.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Heerhugowaard

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Frans op basis niveau

Computervaardigheden

MS Office, Excel, Exact Online, Basecone en Unit4 online.