Jarno (Financieel Medewerker)

Jarno is een 22-jarige jongeman die na het proberen van het hbo zijn mbo-4 Bedrijfsadministrateur diploma heeft behaald in het Sprint traject. Hij heeft tijdens zijn studie twee stage’s gelopen. Bij zijn laatste stage was hij verantwoordelijk voor de inkoop-, verkoop-, bank-, kas- en memoriaal boekingen. Ook het actualiseren en boeken van de afschrijvingsstaat, het doen van de btw en ICP btw aangifte vielen onder zijn verantwoording. Daarnaast heeft hij zich beziggehouden met het maken van jaarrekeningen en jaarverslagen. Bij zijn eerdere stage heeft hij de tussen rekeningen geleegd, grootboekcontroles uitgevoerd, collega’s gecontroleerd op dezelfde werkzaamheden en de declaraties opgepakt. Hij heeft in zijn stages dus al veel mogen doen en een breed beeld gekregen van de financiële wereld, wat hem erg bevalt. Daarom is Jarno nu op zoek naar zijn eerste uitdaging na zijn studie.

Jarno is een rustige jongeman die gestructureerd werkt en betrouwbaar is. Door zijn rust houd hij het overzicht over zijn werkzaamheden en zorgt hij er voor dat er ook onder druk nog steeds gepresteerd wordt. Ook de structuur die hij in zijn werk inbouwt is daar een onderdeel van. Het goede van de structuur is dat je ook als collega’s weet wat je aan hem hebt en hem makkelijk kan volgen in zijn werkzaamheden wat rust in het team geeft. Als laatste zou ik Jarno zeker betrouwbaar noemen. Hij verwacht het niet alleen van zichzelf dat hij het werk goed en op tijd af heeft maar dat zijn collega’s dat ook doen. Dit houd het team scherp.  

Jarno is per 1 september beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

Dit betreft een stage:

  • Inkoop-, verkoop-, bank-, kas- en memoriaalboekingen doen;
  • Afschrijfstaat actualiseren en boeken;
  • Btw aangifte doen;
  • ICP btw aangifte doen;
  • Jaarrekeningen maken;
  • Jaarverslagen maken;
  • Tussenrekeningen leegmaken.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Maarssen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Exact, Twinfield, fENNA