Laureen (Financieel Medewerker)

Laureen weet als allround financieel medewerker met haar zorgvuldige en efficiënte werkwijze ervoor te zorgen dat het werk op tijd af is en tot op de cent nauwkeurig is. In haar huidige functie is mede op haar initiatief een aanzienlijke teruggave van de Belastingdienst gerealiseerd door haar nauwkeurige natelling en analyse van de verschillen in de banksaldo over de afgelopen vijf jaren. Daarnaast heeft zij als uitzendkracht in een tijdelijke functie in een kortere periode dan ervoor werd gepland de gehele administratie op orde weten te brengen. Wegens het aflopen van haar tijdelijke contract bij haar huidige werkgever is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Allround Financieel Medewerker voor 40 uur per week.

Wanneer Laureen een taak krijgt toegewezen zal zij tevens gestructureerd te werk gaan. Indien de systemen of processen niet reeds zijn geordend zal zij eerst zorgdragen voor het structureren van de bestanden, notities en mappen en, zodat zij en haar collega’s efficiënter te werk kunnen gaan. Daarnaast is zij als collega en persoon zeer behulpzaam, hetgeen blijkt uit het feit dat zij tijdens haar opleiding Financiële Beroepen een aantal klasgenoten van het ROC bijles Engels gegeven.

Zij is per 30 september 2019 beschikbaar, dan wel met een opzegtermijn van een maand, en een bruto salarisindicatie van € 2.000,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • Inkoopfacturen inboeken;
  • Opstellen verkooporders en factureren;
  • Schriftelijk vastleggen werk- en systeemprocessen;
  • Natelling en analyse verschillen banksaldo.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands: uitstekend in woord en geschrift, Engels: goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

CASH, Oracle, King, Exact Online, Axapta, Flower, Adcount/Adsoft, MS Office (Word, Excel, Outlook).