Sabrina (Administratief medewerker)

Sabrina is een 29-jarige jonge vrouw met een afgeronde mbo4-opleiding in Toerisme, is binnen de hotellerie doorgegroeid naar Financieel Medewerker en heeft in die functie nu anderhalf jaar ervaring. Ze houd zich vooral bezig met de debiteuren administratie, verwerken en coderen van facturen, het verwerken van de cash afdrachten en het bijhouden van bankboeken. Doordat ze de taken zo snel heeft opgepakt is ze aan de gang gegaan met het verbeteren van verschillende processen in de administratie. Zo heeft ze bijvoorbeeld de facturatie gedigitaliseerd, wat niet alleen tijd besparing oplevert maar ook het gebruik van papier naar beneden heeft gehaald. Door de verbeteringen van de processen, die ze zelf heeft geïmplementeerd, zit er geen uitdaging meer in de functie. Met die reden is ze nu opzoek naar een werkgever die haar die uitdaging weer kan bieden in de functie van Financieel Medewerker.

Sabrina is een professionele jonge dame met een ongeremde ambitie voor de financiële branche en daarmee de motivatie om zichzelf verder te ontwikkelen in dit vak. Ze is ijverig van aard en wilt dan ook binnenkort gaan beginnen met een financiële opleiding. Haar ijverigheid is ook terug te zien in haar functioneren in een team, ze zal haar collega’s altijd helpen in het belang van het team,. Zoals ze zelf heel mooi zei; ‘samen sta je sterker’.

Sabrina heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna voor 40 uur per week beschikbaar. Haar salaris indicatie is € 2.200,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Bankboekingen;
  • Debiteurenbeheer;
  • Verbeteren van verschillende administratieve processen;
  • Facturen opstellen en verwerken;
  • Cash afdrachten verwerken; 
  • Aansluitingen credit cards verwerken;
  • Debiteuren contact.

Functie

Administratief medewerker

Leeftijd

29

Woonplaats

Alkmaar

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed zowel schriftelijk als mondeling. Engels voldoende zowel schriftelijk als mondeling.

Computervaardigheden

Microsoft Office