Lisa (Assistent-Accountant)

Lisa is een 31-jarige dame die naar haar mbo4-opleiding Administrateur door is gegaan naar het hbo waar ze zowel haar Bedrijfskunde als Accountancy heeft afgerond. Met die kennis is ze aan de slag gegaan bij een grootte verzekering als Medewerker Betalingsverkeer. Nadat ze deze functie volledig onder de knie had en was uitgeleerd is ze overgestapt naar een accountancy bureau waar ze de functie Assistent Accountant bekleed. In de ruim drie jaar dat ze daar nu werkzaam is heeft ze de hbo-opleiding register Belasting Consultant afgerond. Ook heeft ze meerder cursussen gedaan op het gebied van proces verbetering. Bij haar huidige werkgever heeft ze bereikt waar ze naar opzoek was; de functie en bijkomende zaken beheersen. Nu is Lisa op zoek naar een nieuwe werkgever waar ze de rol van Assistent Controller kan bekleden en die haar de ruimte geven om door te groeien.

Lisa is een vlotte en leergierige jonge dame die zeer gemotiveerd is om zichzelf steeds verder te ontwikkelen. Ze weet wat ze wilt en brengt dit duidelijk onder woorden, hierdoor heb je prettige gesprekken op een hoog niveau. Nog steeds is ze bezig met opleidingen en zichzelf verder te ontwikkelen, zowel op professioneel vlak als persoonlijk. Hier is heel duidelijk haar motivatie in terug te vinden. Deze motivatie en kennis zou ze nu ook graag willen stoppen in een energieke organisatie.

Lisa heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna voor 32 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van veertig uur per week.

Werkzaamheden

  • Samenstellen van jaarrekeningen;
  • Opstellen van aangiften inkomstenbelasting;
  • Verschillende ad hoc taken.

Functie

Assistent-Accountant

Leeftijd

31

Woonplaats

Anna Paulowna

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed zowel mondeling als schriftelijk. Engels goed zowel mondeling als schriftelijk.

Computervaardigheden

.