Geraldine (Financieel Medewerker)

Geraldine is een jonge dame met  een afgeronde mbo4-opleiding als Administrateur en vier jaar ervaring als bewindvoerder met vele financiële taken. Na haar opleiding is ze begonnen als assistent bewindvoerder en doorgegroeid tot zelfstandig bewindvoerder. Binnen deze functie had ze de volledige verantwoording over de financiën van haar cliënten. Ze kreeg de facturen binnen, beoordeelde deze en betaalde ze uit de naam van de cliënt. Ook maakte ze maand- en jaarbudgetten voor de cliënten, ze maakten balansen op en maakte jaaroverzichten die naar de rechtbank werden verstuurd ter goedkeuring. Als de rechter deze overzichten afkeurde, die van haar of die van een van haar collega’s, controleerde ze de volledig gegevens , verbeterde ze de gemaakte fout en verstuurde hem nogmaals. Naast deze werkzaamheden zaten er  ook een hoop maatschappelijke taken bij. Ze is nu op zoek naar een baan die meer gericht is op de financiën. Ze heeft haar baan opgezegd, is met haar gezin anderhalve maand naar curaçao geweest en is nu op zoek naar een leuke uitdaging als financieel medewerker bij een werkgever die haar de kans geeft om door te groeien.

Geraldine is een sociale, vlotte vrouw die de afgelopen jaren heeft geleerd waar haar ambitie ligt, doormiddel van haar inzet, kennis en motivatie wilt ze haar ambitie nu gaan najagen. Ze heeft ontzettend veel plezier in de financiële werkzaamheden en dat straalt er ook vanaf als ze erover praat. Die positieve energie en motivatie wilt ze graag gaan toepassen in een functie waar ze de kans krijgt om te groeien. Haar wilskracht is zowel een motiverende factor voor haarzelf als voor de collega’s met wie ze samenwerkt. Ze beseft dat ze een startende kracht is binnen de financiële branche, doormiddel van haar inzet gaat ze ervoor zorgen dat ze zich snel zal door ontwikkelen in de financiële branche.

Geraldine is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Haar salarisindicatie is € 2.400,- op fulltime basis.

Werkzaamheden

Naast de maatschappelijke taken als bewindvoerder zoals bijvoorbeeld intake gesprekken, zittingen bijwonen en aanvragen van verschillende toeslagen had ze ook de verantwoording van de volledige financiële administratie van haar klanten portifeule.

  • Betaling goedkeuren en uitvoeren;
  • Maandelijkse en jaarlijkse begrotingen maken;
  • Jaar verantwoordingen maken en naar de rechtbank sturen als 'bewijs';
  • Bij afkeuring van de jaar verantwoordingen, deze opnieuw bekijken en fouten verbeteren;
  • Inboeken, verwerken en coderen van facturen.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

32

Woonplaats

Lelystad

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en schrift Engels goed in woord en schrift Papiaments goed in woord en schrift

Computervaardigheden

Exact, Eworx, Steps, ATG, Gaps, Access, Content Manager, Onview, Smart FMS, Microsoft Office