Sanne (Administrateur)

Sanne is een gemotiveerde financial die als allround administrateur werkzaam is bij Eurotown B.V. Daar is ze verantwoordelijk voor een adequate verwerking van de debiteuren, crediteuren en voorraadadministratie. Ze ontvangt de facturen, controleert de facturen, contacteert leveranciers, verzorgd de circulatie van facturen, codeert de facturen en selecteert facturen waarvan de betaaldatum nadert. Tevens controleert ze ontvangen betalingen aan de hand van verkoopfacturen en werkt naderhand de debiteurenadministratie bij. Ook bij onduidelijkheden met betrekking tot de ontvangsten, neemt ze contact op met de debiteuren. Daarnaast verwerkt ze aan de hand van de magazijnontvangsten de voorraadadministratie bij. Ook hier controleert ze de voorraad aan de hand van de inkooporders en facturen. Tevens is ze verantwoordelijk voor de periodieke voorraadtellingen en stelt ze maandelijkse rapportages op over de aankopen. De werkzaamheden die ze uitvoert zijn vergelijkbaar als die van een accountant die de jaarrekeningcontrole komt uitvoeren. Sanne is derhalve een gevorderde administrateur.

Een gemotiveerde, representatieve en hard werkende professional, dat is wie Sanne is. Haar gedrevenheid en motivatie weet ze over te brengen tijdens een gesprek waarmee ze aantoont dat ze wilt investeren in haar carrière om te groeien als financial. Wanneer haar een vraag wordt gesteld kan ze nagenoeg direct reageren met een gewenst antwoord, hetgeen aangeeft dat ze een alert persoon is. De gegevens die ze heeft aangeleverd waren volledig en overzichtelijk waarmee ze heeft aangetoond dat ze nauwkeurig is, een eigenschap die onmisbaar is in een functie op de financiële administratie. Sanne weet ook waar ze minder goed in is, namelijk de Nederlandse taal, daarom wilt ze bij een Nederlands bedrijf werken zodat ook haar Nederlands op een professioneel niveau blijft. Hiermee toont ze opnieuw aan dat ze haar carrière serieus neemt en wilt groeien als professional.

Sanne heeft een maand opzegtermijn, een salarisindicatie van 2.400 op basis van 40 uur en is 40 uur per week beschikbaar.

Functie

Administrateur

Leeftijd

40

Woonplaats

-

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-