Oliver (Financieel Medewerker)

Oliver is een ervaren financial professional die zijn PDB en MBA op zak heeft, met meer dan 25 jaar financiële werkervaring. Door de vele jaren die hij werkzaam is in de financiële wereld heeft hij een brede ervaring. Bij de werkgever waar hij het langste heeft gezeten, zo’n 18 jaar, heeft hij de meest brede werkzaamheden gedaan. Hij is verantwoordelijk geweest voor de gehele crediteurenadministratie en debiteurenadministratie. Hieronder valt het coderen/inboeken/betalen van de inkoopfacturen, beheren van de kas, rekening courant afstemmen met zusterbedrijf, versturen herinneringen en de kredietbewaking. Ook was hij hier verantwoordelijk voor het controleren en corrigeren van het grootboek, de tussenrekeningen en de memoriaalboekingen. Doordat hij bij zijn laatste werkgever voor een groot deel alleen maar facturen inboekt, is hij nu op zoek naar een grotere uitdaging in het financiële werkveld waarbij hij weer een breed takenpakket krijgt.

Oliver is een rustige, hardwerkende en duidelijk man die goed weet wat hij wilt. Door de rust die Oliver uitstraalt en heeft in zijn werk zorgt hij ervoor dat er ook in hectische tijden de deadlines gehaald worden. Hij zorgt er ook voor dat het hele team daar in mee kan, als dat betekend dat hij een stapje harder moet zetten dan is hij zeker bereid om dat voor het team te doen. Wat mij in het gesprek opviel is dat Oliver duidelijk onder woorden kan brengen wat hij bedoelt, waardoor het een helder gesprek was en ik snel wist wat hij wilt.

Oliver heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna voor veertig uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van veertig uur per week.

Werkzaamheden

  • Facturen inboeken;
  • Facturatie aanpassen en 'doorzetten';
  • Controle grootboek;
  • aanmaken nieuwe klanten en voorbereiden voor facturatie. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

49

Woonplaats

Krommenie

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Excel (uitstekend), Syntess Atrium, Exact Online, Blue 10.