Robin (Assistent Accountant)

Robin is een Assistent Accountant die in juli van dit jaar haar hbo-opleiding Bedrijfseconomie zal afronden. Naast haar fulltime job is ze ook nog deeltijd student. Robin heeft al meer dan 10 jaar werkervaring opgedaan in de financiële sector als Financieel medewerker, Assistant Accountant en Accounts Payable Clerk. Bij het accountantskantoor waar ze momenteel werkzaam is heeft ze zo’n 50 eigen klanten waarvoor ze verschillende werkzaamheden verricht. Zo verzorgt ze de BTW- en fiscale aangiften, fiscale vraagstukken, het consolideren en samenstellen van jaarrekeningen en geeft ze toekomstgericht advies aan haar klanten. Ook controleert ze of de boekhoudingen van haar klanten in orde zijn. Deze werkzaamheden heeft ze verricht bij zowel nationale als internationale bedrijven waardoor ze veel ervaring heeft met het werken in een internationale omgeving. Bij het bedrijf in de accountancy waar ze nu werkzaam is mist ze de kwaliteitsgerichte aanpak waar ze zelf erg graag mee bezig is. Hierdoor is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Assistent Accountant of Assistent Controller zodat ze meer van haar kwaliteiten kan exploiteren.

 

Robin is een serieuze, kwaliteitsgerichte professional. Accuraatheid is één van haar sterkste punten. Ondanks het feit dat ze een rijke financiële carrière heeft wil Robin constant blijven leren en ontwikkelen zodat ze steeds meer verantwoordelijkheden op zich kan nemen. Daarnaast staat ze bekend als iemand die proactief, flexibel en collegiaal is. Dit blijkt uit het feit dat ze geregeld met haar leidinggevenden in gesprek durft te gaan zodat ze haar werk continu kan optimaliseren.

 

Robin heeft een salarisindicatie is € 3.250,- bruto per maand op basis van 40 uur en is per direct beschikbaar. Bij voorkeur werkt ze 32 uur per week.

Werkzaamheden

  • BTW aangiften opstellen;
  • Jaarcijfers samen stellen;
  • Jaarrekeningen samen stellen (consolideren, samengestelde rekeningen);
  • Toekomstgericht advies richting de klant;
  • Boekhouding controleren;
  • Het verzorgen van fiscale aangiften;
  • Fiscale vraagstukken beantwoorden.

Functie

Assistent Accountant

Leeftijd

49

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Surinaams goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Oracle, Exact, Syntess, Microsoft Office, Planbord, Conterm