Joris (Controller)

Als ervaren Manager Finance heeft Joris met vrijwel alle facetten van de financiële planning en control te maken gekregen. Met name heeft hij de afgelopen jaren bij een internationaal productiebedrijf de CFO en de algemeen directeur gevraagd en ongevraagd geadviseerd ten aanzien van de financiële doelstellingen, alsmede de financiële administratie opgezet in het bedrijf dat van 3 naar 46 personeelsleden groeide. Gedurende deze groei begeleidde hij de onderneming in de realisatie van het financieel economisch beleid. Daarnaast heeft hij leiding gegeven aan de afdelingen Financiële Administratie, HR en Salarisadministratie. Thans is Joris op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 40 uur per week als Financial Controller.

Het vermogen om mensen te verbinden is waar de kracht van Joris ligt als collega, adviseur en leidinggevende. Zo is hij bij drie van zijn voorgaande werkgevers gevraagd om als vertrouwenspersoon te fungeren door de prettige wijze waarop hij coachend leiding geeft en zijn integere en daadkrachtige werkwijze. Door zijn ervaring bij diverse internationale productiebedrijven en zijn vloeiende beheersing van Nederlands, Duits, Engels en Frans, weet Joris op nationaal en internationaal vlak zowel interne als externe stakeholders professioneel te adviseren, ondersteunen en begeleiden.

Joris is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 5.450,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Vaststellen en opstellen kwartaal- en jaarcijfers voor Werkmaatschappij, Holding en Coöperatie;
  • Begeleiden accountant, begeleiden VPB aangifte, publiceren jaarstukken.;
  • Opstellen van liquiditeitsprognoses, budgetten, investeringoverzichten etc.;
  • CFO en de algemeen directeur gevraagd en ongevraagd geadviseerd ten aanzien van de financiële doelstellingen;
  • Begeleiden van de onderneming in de realisatie van het financieel economisch beleid gedurende de groei van 3 naar 46 personeelsleden.

Functie

Controller

Leeftijd

58

Woonplaats

Roermond

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Frans uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Navision (Microsoft Dynamics). Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint).