Gini (Financieel/administratief medewerker )

Gini is zeven jaar geleden gestart met zijn financiële loopbaan. Nadat hij was afgestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam richting management, economie en recht is hij als debiteurenbeheerder begonnen. Naast het verzorgen van betalingsregelingen heeft hij een landelijk invorderingstraject opgezet. Na ruim anderhalf jaar maakte hij een overstap naar een beursgenoteerd bedrijf. Hier is hij tot op heden verantwoordelijk voor het beheer van de materiële vaste activa. Daarnaast maakt hij  investeringsplannen en verzorgt periodiek omzet- en exploitatieoverzichten voor het management.

Gini is nauw betrokken geweest, binnen een project team, voor de implementatie van een nieuw ERP systeem. Hierbij heeft hij procesverbeteringen doorgevoerd en was hij vast aanspreekpunt. Het implementeren van nieuwe processen, binnen de financiële huishouding van een organisatie, vindt hij enorm interessant. Hij kijkt dan ook uit naar een volgende stap waarbij hij toekomstgericht kan werken.

Gini is een toegankelijke man en communiceert op een prettige manier. Je merkt direct dat hij financiële kennis heeft en praat hier met plezier over. Tijdens zijn hbo opleiding heeft hij optimaal genoten van zijn studentenleven en dit heeft zijn levenservaring ten goede gedaan. Toekomstgericht als dat Gini is ziet hij het belang van studie in. Vorig jaar is hij gestart met de opleiding Professional Controller en verwacht deze dit jaar af te ronden.

Gini heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €4.100,- op basis van fulltime (40uur).

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het implementeren van het VW informatiebeveiligingsbeleid en AVG;
  • Eerste aanspreekpunt binnen onze werkmaatschappij;
  • Informatiebeveiliging en privacy;
  • Compliance tool ingericht en waarborgen;
  • Rapporteren aan de statutaire directeur.

Functie

Financieel/administratief medewerker

Leeftijd

34

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Spaans en Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Navision, Sharepoint, Lotus Notes, Cognos, GRC Controle