Eduard (Assistent Accountant)

Eduard is na het behalen van zijn hbo-opleiding in de richting Bedrijfseconomie begonnen als Administratief Medewerker in het bedrijfsleven om zo zijn eerste ervaring op te doen in praktijk. Na een aantal jaar heeft hij de overstap gemaakt naar een accountants kantoor omdat hij meer ambieerde en zijn takenpakket wilde uitbreiden in de richting van zijn studie. Bij zijn toenmalige nieuwe werkgever heeft hij als Assistent Accountant gefunctioneerd waarbij hij zowel de administratie voerde als in een adviserende rol trad naar de klanten toe. Vanwege een mooie nieuwe uitdaging is Eduard vervolgens overgestapt naar zijn huidige werkgever waar hij als Assistent Accountant een klantenportfolio heeft van tussen de vijftig en honderd MKB klanten. Hiervoor onderbouwd Eduard de posten, stelt hij de jaarrekeningen op, verzorgd hij de fiscale aangiftes en voorziet hij zijn klanten van omzetadvies. Omdat Eduard inmiddels al veertien jaar dezelfde klanten heeft en in dezelfde werkomgeving verkeerd met weinig toekomstperspectief is zijn behoefte ontstaan om samen met Extra Talent weer op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging. 

Eduard is een zeer nauwkeurige en gestructureerde Assistent Accountant. Vanwege zijn sterke focus heeft hij als een van de weinige op zijn kantoor geen moeite met het schrijven van uren. Eduard behaald zijn deadlines middels zijn eigen gemaakte planning die hij op basis van prioriteiten voor zichzelf maakt. Vaak heeft hij zelfs nog tijd over om nieuwe werknemers instructies te geven of als aanspreekpunt te functioneren op het kantoor. Dit maakt Eduard ook van grootte waarde bij zijn huidige werkgever waar ze hem graag in dienst willen houden. Omdat Eduard nu graag nog een mooie stap wilt maken in zijn carriere wilt hij graag voor zichzelf kiezen en uit zijn comfortzone stappen, zoals zijn favoriete quote luid van Johan Cruijff: "Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt.", is hij nu bereid dit voor zichzelf toe te passen. 

Eduard heeft een salarisindicatie van € 3.800,- op basis van 40 uur per week en is fulltime beschikbaar voor 40 uur per week met een opzegtermijn van 1 maand. 

Werkzaamheden

  • Opstellen van de jaarrekeningen; 
  • Opmaken en onderbouwen van de balans; 
  • Verzorgen van fiscale aangiftes 
  • Aansturen van startende accountants met werkinstructies;
  • Klanten voorzien van een passend omzetadvies;
  • Onderhouden van klantcontact m.b.t. vragen etc.; 
  • Uitbreiden van de klantenportfolio; 

Functie

Assistent Accountant

Leeftijd

46

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord geschrift, Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Unit 4, Exact, Accountview, Afas, MS Office (Excel, Word, Powerpoint, Outlook)