Marjolein (Financieel Medewerker)

Marjolein is ruim vier jaar geleden, na het behalen van de hbo opleiding accountancy, als Assistent Accountant gestart. Hier verzorgde zij de financiële administraties, jaarafsluitingen, samenstellen van de jaarrekening en de aangiften BTW, VPB en inkomstenbelasting. Na ruim een jaar heeft zij bewust de keuze gemaakt om binnen het bedrijfsleven te gaan werken, omdat de accountancy haar minder trok dan het bedrijfsleven. Marjolein heeft inmiddels zeer ruime ervaring in het zelfstandig doen van jaarafsluitingen, samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van Btw-aangiften van diverse entiteiten, opstellen en analyseren van periodieke rapportages, cashflowrapportages en procesverbeteringen. Marjolein zoekt in een nieuwe rol meer verdieping waarbij zij zelf verantwoordelijk is voor de financiële- en managementrapportages en het verbeteren van de processen voor in- en externe stakeholders. Een rol als Assistent Controller zou haar dan ook goed passen.

Marjolein is een zeer vriendelijke en sportieve jongedame. Haar nieuwsgierigheid maakt het dat zij zich altijd wil blijven ontwikkelen om door te kunnen groeien. Middels haar pro activiteit durft zij ook zelfstandig beslissingen te nemen en is daarom goed in staat om dingen op te pakken en af te ronden. 

Marjolein heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto op basis van fulltime (40 uur).

Werkzaamheden

  • Jaarafsluiting en samenstellen van jaarrekening;
  • Periodieke afsluiting en maandrapportages;
  • Verzorgen van BTW-aangiftes diverse entiteiten;
  • Debiteuren-en Crediteurenadministratie;
  • Controleren en verwerken kassamutaties winkels;
  • Ondersteuning Financieel directeur.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Numansdorp

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office, AFAS, Unit4, Visionplanner, Audition, Caseware, MHS SHD en Perfacto