Marlien (Accountant)

 

Marlien is een ervaren professional die audit ervaring heeft opgedaan bij een big four. Ze is daar begonnen als stagiaire op de controlepraktijk waarna ze vervolgens een vast contract heeft aangeboden gekregen. Ruim 4 jaar heeft ze jaarrekeningen gecontroleerd van handelsbedrijven, mediabedrijven en capaciteitsbedrijven. Daarnaast heeft ze ruimschoots ervaring met het controleren van jaarrekeningen van grote multinationals en bedrijven die actief zijn binnen de publieke sector. Binnen de jaarrekening controlecyclus heeft ze o.a. ervaring met het beoordelen van de administratieve organisatie, het analyseren van risico’s die zich bij een onderneming voordoen, verrichten van detailcontroles, cijferanalyses en aansluitcontroles. Kortom, de controle van de balansposten en posten uit de winst- en verliesrekening. Bij de kleinere bedrijven heeft ze, off the record, gefungeerd als controleleider waarbij ze een team aanstuurde van stagiaires en beginnend assistent accountants.

Naast haar professionele carrière in het zakenleven, is Marlien ook een bekende professionele tennisser. Momenteel bekleedt ze een toppositie van de nationale tennis ranglijst, hetgeen als bewijst dient voor haar gedrevenheid en krachtige mindset. Tennis speelt en heeft altijd een belangrijke rol in haar leven gespeeld. Omdat ze een beurs aangeboden kreeg in Florida, heeft ze haar professionele tenniscarrière daar verder ontwikkelt en tegelijkertijd heeft ze haar studie daar gevolgd en afgemaakt. Na haar periode bij de big four heeft ze een wereldreis gemaakt. Toen ze terug kwam heeft ze aandacht volledig gericht op haar tennis carrière.

Als persoon is ze intrinsiek gemotiveerd en maakt ze dagelijks tijd vrij voor het lezen van boeken, het beluisteren van podcasts en het volgen van onlinetrainingen. Daarmee toont ze aan dat ze bewust is van persoonlijke ontwikkeling. In deze tijden van snelle veranderingen en technologische ontwikkelingen is dat een eigenschap die goud waard is en van toegevoegde waarde kan voor elke organisatie. Met haar open-mind en uitstekende samenwerkingsvaardigheden zorgt ze er tevens voor dat ze goed kan functioneren binnen het team. En middels haar prettige persoonlijkheid zorgt ze er vaak voor dat ze de mensen met zich mee krijgt. Haar overige sterke persoonlijke eigenschappen zijn: leergierigheid, openheid voor feedback, nauwkeurigheid en loyaliteit.

Marlien is in overleg op termijn beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van €4.500 op basis van 40 uur.  

Werkzaamheden

  • Beoordelen van de administratieve organisatie;
  • Analyseren van de risico’s die zich bij de onderneming voordoen;
  • Controle van de balansposten en de posten uit de winst en verliesrekening;
  • Verzamelen en vastleggen van de benodigde informatie en brondocumenten;
  • Verrichten van detailcontroles, cijferanalyses en aansluitcontroles;
  • Verrichten van totaal controle per gebied of onderwerp;
  • Vastleggen van controlewerkzaamheden.
  • Integriteit controles;
  • Voorraadinventarisaties;
  • Kostencontroles, voorraadcontroles, inkoopcontroles;

Functie

Accountant

Leeftijd

30

Woonplaats

-

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-