Siem (Interim Project Accountant Royal)

Siem is een sterke gedegen finance professional. Met de 10 jaren ervaring die hij mee brengt kent de financiële administratie geen geheimen meer voor hem. Zijn cv spreekt voor zich. Hij heeft veel ervaring met projectmatig werken, projectadministraties en onderhanden werk projecten. Hetgeen binnen de wereld van de administratie als een van de meest complexe materie wordt gezien. Bij zijn huidige werkgever fungeert hij als sparringpartner van de financial- en business controller die hij voorziet van informatie over de actuele stand van projecten. Ook beoordeeld hij de forecast en werkelijke voortgang met betrekking tot KPI’s. Middels zijn adequate analyses over de budgetten in combinatie met de voortgang bedenkt en draagt hij verbetervoorstellen aan die zorgen voor optimalisatie van de interne processen. Daarnaast verzorgt hij maandafsluitingen, bewaakt hij de voortgang van de projecten in het systeem en zorgt hij voor een adequate verwerking van de administratie. Zijn extra toegevoegde waarde is dat hij ervaring heeft met het implementeren (volledige cyclus) van SAP. Daarmee verhoogt hij zijn waarde als finance professional omdat SAP implementatie een specialisme op zichzelf is. Op het gebied van Excel is hij een vergevorderd gebruiker.

Omdat Siem tijdens zijn carrière veelal projectmatig heeft gewerkt, is hij sociaal bijzonder sterk. Tijdens een gesprek is hij in staat om je een goed gevoel te geven en met zijn positieve attitude maakt hij de situatie bijzonder plezierig. Deze eigenschap is waardevol omdat hij in zijn functie veel schakelt met andere afdelingen en functionarissen waarbij hij vaak informatie dient te vergaren. En daar is hij goed in. Verder onderscheidt Siem zich door zijn gedrevenheid, mentaliteit en samenwerking. Het is een ochtendmens, het liefst start hij al om 7 uur met werken. Stoppen doet hij als het werk af is. De andere kant van de medaille is dat hij wel genoeg werk nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Uitdaging is voor hem een vereiste en die uitdaging vindt hij in hoeveelheid en complexiteit. Daarnaast vind hij het leuk om cursussen te volgen zodat zich op persoonlijk en zakelijk vlak blijft ontwikkeling. Siem is een versterking voor uw organisatie zowel op inhoudelijk gebied maar zeker ook als persoon.

Siem is per 1 oktober voor 40 uur per week beschikbaar als administrateur en heeft een salarisindicatie van 4.100 per maand

Werkzaamheden

  • Bewaken, goedkeuren en vrijgeven van projecten in het systeem
  • Sparringpartner van de Financial controller over de actuele stand van projecten
  • Voorzien van de Business Controller van relevante project informatie
  • Verstrekken van diverse KPI rapportages
  • Zorgen voor een adequate kapitalisatie van project kosten
  • Versturen van adequate analyses en aandragen van verbetervoorstellen
  • Bespreken van de financiële voortgang binnen de projecten middels WIP stand met de GL Manager
  • Verzorgen van de maandsluiting middels het berekenen van de lopende projecten (POC methode) 

Functie

Interim Project Accountant Royal

Leeftijd

38

Woonplaats

-

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-