Kevin (Financieel Medewerker)

Kevin is een enthousiaste starter die na zijn thuisstudie Moderne Bedrijfsadministratie zijn opgedane kennis in praktijk wil brengen. Vanuit zijn opleiding is de basis gelegd voor zijn cijfermatige inzichten. Tevins heeft hij ervaring opgedaan met heet berekenen van ratio's, Opstellen van begrotingen, maken van kosten calculaties, bepalen van financierings behoeften. Tevens kan hij binnen Excel werken met formules. 

 

Als persoon laat hij zich omschrijven door vrolijk, eerlijk en rustig. De combinatie van de voorgaande eigenschappen stellen hem in staat om bij te dragen aan een goede groepssfeer. Tevins is Kevin een optimistich persoon die gediciplineerd werkt en vastberaden is om zijn doelstellingen te behalen. En omdat hij doelgericht is durft hij ook vragen te stellen die zijn kennisniveau vergoten. Daarmee vergroot hij ter gelijke tijd ook toegevoegde waarde van uw organisatie. 

Kevin is per direct beschikbaar voor 32 uur en heeft een salaris indicatie van 1900 euro bruto per maand op basisvan 40 uur. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands moedertaal, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

-