Jolijn (Controller)

Jolijn heeft in de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan als controller en salarisadministrateur. Hierin was zij verantwoordelijk voor de maand- en jaarafsluiting, het opstellen van de btw-aangiften en de salarisadministratie. Tevens gaf zij advies aan klanten in de uitvoering van diverse arbeidsvoorwaarden. In haar laatste functie bij een verzekeringsmaatschappij heeft Jolijn een afdeling opgezet die verantwoordelijk is voor alle administratieve afhandeling van P&O inclusief de salarisadministratie. Tijdens haar loopbaan heeft zij ook altijd leiding gegeven aan een team van vier tot zes werknemers die ze begeleiden bij de gehele financiële administratie. Jolijn voerde haar werkzaamheden met veel plezier uit echter is de verzekeringsmaatschappij waar zij werkzaam was overgenomen door een ander bedrijf en werd de functie die Jolijn bekleedde is komen te vervallen. Daarom is Jolijn nu op zoek naar een volgende uitdaging als controller waarin ze het liefst ook een stuk salarisadministratie er bij kan oppakken.

Jolijn is een spontane vrouw die erg goed zelfstandig te werk gaat. Haar werk is altijd van hoge kwaliteit en haar leidinggevende vertrouwde haar dan ook blindelings. Mede door de structuur die Jolijn in haar werkzaamheden brengt en haar hoge analytische vermogen ziet zij geen enkel detail over het hoofd. Jolijn heeft een erg gedreven persoonlijkheid en ze geeft altijd de volle 100%. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen op te pakken en doet dit dan ook snel.

Jolijn is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500 bruto per maand.

 

Werkzaamheden

  • Afdeling opgezet die verantwoordelijk is voor alle adminsitratieve afhandelingen van P&O inclusief de salarisadminsitratie;
  • Verantwoordelijk voor de functioneel applicatie beheer;
  • Verantwoordelijk voor de loonaangiften en premies;
  • Adviseren van klanten in de uitvoering van diverse arbeidsvoorwaarden.

Functie

Controller

Leeftijd

54

Woonplaats

Breda

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland uitstekend en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Excel, Unit 4, verschillende salarisadministratie pakketten