Ellen (Controller)

Ellen heeft 15+ jaar ervaring in de financiele wereld waar ze telkens is gegroeid in haar functie. Ze heeft ervaring als General Ledger Accountant, Financieel Analist en Assistent Controller.  Haar takenpakket bestond onder andere uit: Verantwoordelijk voor de gehele boekhouding. Samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken. Analyseren en rapporteren van de maand- en jaarrapportages. In kaart brengen van en advies geven over financiële en administratieve processen.  Ondersteuning van de salarisadministratie van de entiteiten die onder haar vleugel vielen. Opstellen van tussentijdse financiële rapportages. Opstellen van voortgangsrapportages. Consolideren van jaarrekeningen. Ondersteunen van beginnende en gevorderde collega's tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden. Op projectbasis assisteren bij een audit opdracht.

Ellen is een proactieve, taakgerichte en een allround financieel medewerker is. Ze is sterk in luisteren, samenwerken en anderen overtuigen. Ze heeft een enthousiaste ondernemende houding.

Ellen heeft een maand opzegtermijn en een salaris indicatie van € 4.000,- op basis van 40 uur

Werkzaamheden

  • Opstellen van maand-, kwartaal- en jaarrapportages; 
  • controleren en analyseren van maand-, kwartaal- en jaarrapportages voor het Management, het Hoofdkantoor en externe financiële instellingen (DNB)

Functie

Controller

Leeftijd

49

Woonplaats

Haarlem

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Zweeds Moedertaal.

Computervaardigheden

SAP, Horizon, Oracle R12, Essbase, Hyperion, Obiee, Excel