Samira (Financieel Medewerker)

Samira heeft 10 jaar financiele werkervaring, waarbij zij in haar laatste functie verantwoordelijk was voor het controleren van de servicekosten, het beheren van de grootboeken en het maken van periodieke en ad-hoc financiele overzichten. Tevins heeft zij ruime ervaring met het controleren, opmaken, invoeren en verwerken van facturen dit deed zij zowel voor de debiteuren evenals de crediteuren. Daarnaast is Samira in eerde functie verantwoordelijk gewees voor het inwerken en begeleiden van nieuwe werknemers.  In haar nieuwe functie ziet ze graag een combinatie van de genoemde werkzaamheden werkzaamheden terug, waarbij zij graag de financial controller assisteert bij de werkzaamheden. 

Samira is een vrolijke, communicatief sterke dame die doelgericht te werk gaat. Dankzij deze vaardigheden weet zij zich snel aan haar werkomgeving aan te passen en is zij een aanwinst voor de sfeer en dynamiek op de werkvloer. Daarnaast heeft zij een hoog empatisch vermogen, dit blijkt uit haar vrijwilligerswerk voor een grote wereldwijde organisatie waarvoor zij naast haar fullttime baan een jaar lang werkzaamheden heeft verricht.

Samira is per direct beschikbaar voor 36 uur en heeft een salaris indicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Servicekosten controlen
  • Beheren van grootboekrekeningen en het maken van periodiek en ad-hoc financiele overzichten
  • Het voeren van sub administraties
  •  Voorbereiden van betaalronden en het controleren van deze.
  • Aanmaningen behandelen 
  • Zorg dragen voor de afwikkelink ma de goedkeuring van de budgethouder.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Almere

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland goed in woord en geschrift, Engels matig in woord en geschrift. Frans matig in woord kan het verstaan en lezen

Computervaardigheden

SAP, Tobias AX, Basecone, Twinfield, Octopus. Ecxel