Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Marel (Assistent accountant )

Marel heeft de afgelopen 14 jaar ervaring opgedaan als Assistent Accountant. In 2006 is zij begonnen bij een Accountantskantoor waar zij verantwoordelijk was voor het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de IB en BTW Aangiften en het verwerken van de administraties. Haar klantenportfolio bestond destijds uit ruim 50 klanten waarmee ze nauw contact had en advies naar uit bracht. In verband met een verhuizing heeft Marel in 2018 de overstap gemaakt naar een ander kantoor. Hier is Marel verantwoordelijk voor het opstellen en consolideren van (complexere) jaarrekeningen. Daarnaast houdt ze zich bezig met het verwerken en controleren van administraties van mkb klanten. Echter mist Marel nu echt een stuk relatiebeheer in haar werkzaamheden en om deze reden is zij op zoek naar een volgende uitdaging als Assistent Accountant.

Marel is een sociale dame die erg collegiaal is. Ze kan zich goed inleven in anderen, is een echte sfeermaker op kantoor en helpt graag anderen. Marel weet echt van aanpakken en ze geeft ook altijd de volle honderd procent. Dit samen in combinatie met haar proactieve werkhouding zorgt ervoor dat Marel altijd werk van hoge kwaliteit aflevert. Ze weet zowel goed het geheel te bekijken als op de details in te zoomen en door deze aanpak legt ze snel verbanden die anderen over het hoofd zien. Daarnaast zoekt Marel altijd een manier naar hoe zij haar werk het best en sneller kan doen om. 

Marel heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,-

Werkzaamheden

- Verwerken/controle administraties kleine en middelgrote bedrijven;
- Controle administratie en opstellen jaarrekening controleplichtige onderneming;
- Opstellen en consolideren van (complexere) jaarrekeningen.

Functie

Assistent accountant

Leeftijd

35

Woonplaats

Dongen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

AFAS, Exact Online, Excel