Fay (Financieel Medewerker)

Fay is een echte veteraan in de financiële wereld waar zij 10 jaar geleden na haar opleiding Sociaal Maatschappelijk Werker is ingerold. Zij is begonnen als incasso medewerker en heeft zich in de loop der jaren opgewerkt naar Junior Assistent Controller. Fay heeft kennis van alle aspecten rondom het debiteurenproces denk hierbij aan het verwerken van bankmutaties, het maken van facturen, credit checks en het onderhouden van klantcontact. Ook heeft zij in eerdere functie als Senior Debiteurenbeheerder het debiteurenproces van haar werkgever commercieel ingericht. Twee jaar geleden besloot Fay het roer om te gooien en te gaan reizen. In de tussen tijd heeft zij wel Horeca werkzaamheden uitgevoerd en heeft zij als mantelzorger voor haar oma gefunctioneerd. Nu deze periode voorbij is, is Fay klaar voor een nieuwe uitdaging.

Fay is een sociale en vooral ondernemende dame, dit zie je terugkomen in haar vrijwilligerswerk waar zij in een dorp in Marokko een waterput heeft laten maken. Ook is zij samen met haar vader bezig met het opzetten van een school in Marokko zodat de kinderen uit het dorp een educatie krijgen. Fay is communicatief sterk en houd van aanpakken wat ervoor zorgt dat zij een aanwinst is voor de sfeer op de werkvloer.

Fay is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft salarisindicatie van € 3.400,- op basis van 40 uur.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands Moedertaal, Engels goed in woord en geschrift, Duits redelijk in woord en geschrift, Berbers moedertaal Arabisch redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, GBA-online, Citrix, Coface, KVK-online, Phonixx/EPMS, OnGuard, E-boekhouden, AX Dynamics.