Semih (Assistent Accountant)

Semih is een jongeman met een afgeronde hbo-opleiding Finance & Control en een WO pre-master Accountancy & Control. Tijdens zijn opleiding heeft hij diverse stage- en werkervaringen opgedaan. Hij heeft facturen verwerkt, handboeken opgesteld en hij heeft ondersteund bij diverse businesscases waar hij bijvoorbeeld marktonderzoeken uitvoerde. Semih heeft bovengemiddelde Excels skills, die hij goed kon inzetten om het facturatieproces te optimaliseren door middel van het opnemen van macro’s. Na het afronden van zijn scriptie, waarin hij een adviesrapport over de AVG heeft geschreven, ging hij verder met studeren. Afgelopen maand heeft hij zijn pre-master afgerond. Semih zou nu graag fulltime aan het werk gaan binnen de controlepraktijk en in september in deeltijd verder studeren om zijn master af te ronden.

Semih is een vriendelijke en rustige jongeman. Hij is representatief en communiceert op een duidelijke en prettige manier. Semih is analytisch sterk en gaat nauwkeurig te werk. Hij is een ambitieuze en hardwerkende jongeman, die graag wil doorstuderen.

Semih is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).     

 

Werkzaamheden

  • Onderzoek naar de relevante artikelen van de AVG
  • Het opleveren van een adviesrapport 
  • Ontwikkeling van een risicolijst, PDCA-cyclussen en workflow schema's
  • Interviews houden met diverse stakeholders

Functie

Assistent Accountant

Leeftijd

22

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Excel, SPSS en Word