Stan (Administratief medewerker)

Sam is een enthousiaste financial die zeker twee jaren ervaring heeft opgedaan op een financiële afdeling. Het voorgaande was een carrière switch, daarvoor heeft hij namelijk verschillende, niet financiële functies gehad. Bij zijn huidige werkgever, Alliander, is hij verantwoordelijk voor het aanmaken van een juridisch dossier, aanvullen van dat dossier middels gegevensverzameling uit verschillende systemen, opstellen en verzenden van aansprakelijkheidsstelling. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het opstellen van de facturen welke interne- en externe gemaakte uren en verbruikte materialen bevat. Het systeem waarmee hij werkt is SAP. 

Een mensgerichte, sociaal en vriendelijk persoon die rustig van aard is. Sam ziet zijn rust als een kracht, zeker in stressvolle situaties. Hij blijft namelijk geconcentreerd op zijn doelstellingen en helpt zijn collega’s waar nodig. Hij laat zich daarom ook omschrijven als resultaatgericht en collegiaal. Daarnaast geniet hij van het creëren en het zoeken naar nieuwe manieren om het werk efficiënter uit te oefenen.

Sam is per direct beschikbaar voor 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300 op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Aanmaken van het juridisch dossier;
  • Raadplegen van verschillende systemen om gegevens op te halen;
  • Invoeren van opgehaalde gegevens in het stambestand;
  • Aanmaken en verzenden van aansprakelijkheidstelling;
  • Verzorgen van facturatie aan de hand van de opgestelde projectadministratie; 
  • Registeren van facturen in SAP.

Functie

Administratief medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

-

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-