Peter (Financieel Medewerker)

Peter is in zijn huidige functie verantwoordelijk voor het inboeken en verwerken van facturen, het verwerken van bankafschriften, het verrichten van wekelijkse betalingen en het oplossen van probleem facturen/order. In zijn vorige functie heeft Peter echter meer gevorderde werkzaamheden uitgevoerd zoals bijvoorbeeld het bijhouden en verwerken van een projectadministratie, diverse taken voor de maandafsluitingen en het aansluiten van intercompany transacties. Hij is vergevorderd op het gebied van Microsoft Dynamics en kan goed uit de voeten met onder andere Microsoft Excel.

Een mensgerichte, sociaal en creatief persoon die rustig van aard is. Peter ziet zijn rust als een kracht, zeker in stressvolle situaties. Hij blijft namelijk geconcentreerd op zijn doelstellingen en helpt zijn collega’s waar nodig. Hij laat zich daarom ook omschrijven als resultaatgericht en collegiaal. Daarnaast geniet hij van het creëren en het zoeken naar nieuwe manieren om het werk efficiënter uit te oefenen. Tevens is Peter ambitieus en rond graag nieuwe cursussen/opleiding af zodat hij zich op vaktechnisch gebied blijft ontwikkelen.

Peter is per 1 januari 2020, 40 uur per week beschikbaar als financieel medewerker en heeft een salarisindicatie van €2.500 op basis van fulltime. 

Werkzaamheden

  • Inboeken en verwerken van facturen;
  • Verwerken van bankafschriften;
  • Verrichten van de wekelijkse betalingen;
  • oplossen van probleem facturen/orders.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

-

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-